HomeOpleidingenCursusaanbodDeskundig Asbestverwijderaar 2 (DAV-2)

Opleidingen

BK ingenieurs

Deskundig Asbestverwijderaar 2 (DAV-2)

Achtergrond
In 2019 is het persooncertificatieschema voor Persoonscertificaten Deskundig Asbest Verwijderaar niveau 1 en niveau 2 gewijzigd.

Ter voorbereiding op het examen DAV-2 heeft BK de cursus DAV-2 ontwikkeld. Deze cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Tijdens de theorie wordt u op de hoogte gebracht van de meest recente ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Tijdens de praktijk worden de praktijkopdrachten van het DAV-2-examen met u doorgenomen en worden de kritieke momenten geoefend.

Doel van de cursus
De cursus bereidt voor op het theorie- en praktijkexamen DAV-2.

Doelgroep
Asbestverwijderaars (DAV-2) wiens persoonscertificaat na drie jaar dient te worden verlengd. De cursist dient rekening te houden met tijdige planning van de cursus- en examendata, circa twee maanden voor het verlopen van de bevoegdheid.

Asbestverwijderaars (DAV-1) die met de mentorenbegeleiding aantoonbaar voldoende praktijkervaring en praktijk-/pakuren hebben gemaakt.

Duur en prijs van de cursus
De cursus wordt gegeven in een dag gevolgd door een examen. De prijs voor de cursus bedraagt € 249,- (exclusief btw). Dit is inclusief het lesmateriaal, lunch, thee of koffie en exclusief examen- en certificeringkosten à  € 685,-.

Planning
De cursus DAV-2 wordt gegeven met onze vaste opleidingspartners. Op basis van uw wens en de beschikbaarheid wordt u ingeschreven.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Marianne Jansen via [email protected] of 088 – 321 26 69.