HomeOpleidingenCursusaanbodHerhaling Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (H-DTA)

Opleidingen

BK ingenieurs

Herhaling Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (H-DTA)

Doel van de cursus
De cursist voldoet aan de exameneisen in bijlage XIIIc, behorend bij artikel 4.27 van de Arboregeling, om het DTA-persoonscertificaat te verlengen.

Vooropleiding/niveau
De cursist is in het bezit van een DTA-certificaat dat geldig is op de dag van het afleggen van het examen, of op die dag niet langer dan een jaar verlopen is.

Duur van de cursus
Afhankelijk van de behoefte van de cursist bestaat een herhalingscursus uit een theorie- en/of een praktijkdag. Een cursusdag duurt van 8.30 uur tot 16.30 uur.

Inhoud van de cursus
Tijdens de theoriedag worden, aan de hand van de nieuwe syllabus, de ontwikkelingen en veranderingen van de afgelopen drie jaar behandeld. Tijdens de praktijkdag worden de praktijkopdrachten van het DTA-examen besproken en geoefend. De praktijkdag wordt gegeven in een opleidingscentrum, waarin ook het DTA-examen wordt afgenomen.

Duur en inhoud van het examen
Het theorie-examen duurt 90 minuten en toetst de kennis van de kandidaat aan de hand van 35 meerkeuzevragen en 5 open vragen. Het praktijkexamen duurt 90 minuten en toetst de vaardigheden van de kandidaat aan de hand van een presentatie, een asbestherkenningstest en twee praktijkopdrachten.

Planning van de cursus
De planning van onze herhalingscursussen is zodanig, dat kandidaten altijd binnen twee weken na een cursus een examen kunnen afleggen bij een erkend examenbureau.

Kosten van de cursus
Voor de deelname aan een theoriedag of een praktijkdag brengen wij €275,- (excl. BTW) per persoon in rekening. Voor diegenen, die zowel aan de theorie- als de praktijkdag deelnemen, bedragen de kosten € 475,- (excl. BTW) per persoon. Deze bedragen zijn inclusief DTA-syllabus, DTA-werkboek, koffie, thee en lunches. De examen- en certificeringskosten van een DTA-examen bedragen €860,- per persoon (excl. BTW).

Voor vragen kunt u contact opnemen met Marianne Jansen via [email protected] of 088 – 321 26 69.