Regionale kennis, landelijke ondersteuning. Profiteer van de kracht van BK ingenieurs

Niets is vervelender dan meerdere keren uw uitdaging of behoefte uit de doeken te doen. Om vervolgens te horen dat u bij de verkeerde partij om tafel zit. Bij BK ingenieurs sturen we u niet van het kastje naar de muur. U hebt een hulpvraag of uitdaging en zoekt daar een oplossing voor. BK ingenieurs biedt deze oplossing.

BK ingenieurs is praktisch georganiseerd, maar strategisch inzetbaar. Als klant profiteert u van de kracht van BK ingenieurs als allround advies- en ingenieursbureau. Onze specialisten werken nauw samen en delen kennis en expertise. Zo kunnen wij u op elk moment van het beste advies voorzien. Van het helder krijgen van uw vraag tot en met ondersteuning bij de uitvoering van uw project.

210 medewerkers, acht vestigingen in Nederland, één in België en één op Curaçao

BK ingenieurs is regionaal vertegenwoordigd en biedt landelijke ondersteuning. We hebben 210 enthousiaste en gedreven medewerkers die vanuit acht vestigingen in Nederland en vanuit vestigingen in België en op Curaçao hun werkzaamheden uitvoeren. Wij zetten de juiste technici op het juiste project. Dit geldt ook voor tijdelijke of vaste detachering op externe projecten.

Bert Zijl, directeur van BK ingenieurs'Samen werken aan morgen' is het motto van BK ingenieurs. Dit kunt u op verschillende manieren interpreteren. U maakt plannen op het gebied van milieu, infrastructuur, arbo & veiligheid, gebouwen of openbare ruimten en wij helpen u bij de realisatie ervan. Of u schakelt ons in om plannen vorm te geven. In welke vorm u met ons wilt samenwerken, bepaalt u zelf. Waar u van op aan kunt, is kennis van uw markt en regelgeving en de juiste technici op het juiste project. Ik nodig u van harte uit om kennis te maken met BK ingenieurs.”
 

Bert Zijl, directeur van BK ingenieurs

Kies een dienst