Vakgebied

BK ingenieurs

HomeVakgebiedenBouw- & milieuadviesBouw- & milieuadvies

Vergunningenmanagement

BK ingenieurs begeleidt bedrijven bij het gehele vergunningentraject. Dat begint meestal met een vooroverleg met de vergunningverlenende instantie. Daarna volgt het opstellen van de aanvraag en het uitvoeren van de benodigde technische onderzoeken. Onderzoeken zoals geluid, bodem, externe veiligheid, ruimtelijke onderbouwing, bouwfysica et cetera.

Stilstaan bij het aanvragen van vergunning is voor veel ondernemers onbekend terrein. Ondernemers hebben vaak grootste plannen en zijn bevlogen. Toch is het belangrijk om tijdig de benodigde vergunningen aan te vragen. Vergunningen voor bijvoorbeeld milieu, ruimtelijk ordening, bouwen, water, ontgrondingen et cetera. Het is daarbij zaak dit strategisch aan te pakken.

Vergunningen, ontheffingen en meldingen

Wij zorgen ervoor dat het gehele vergunningentraject geolied verloopt door een nauwe samenwerking met de vergunningverlenende instantie. Als er dan aan het einde van een dergelijk traject toch nog sprake is van een meningsverschil, dan verzorgen wij het bezwaar en beroep.

U kunt Klaas Romijn benaderen voor het gehele vergunningenmanagement, maar ook advies en bijstand in het woud van vergunningenland is aan hem toevertrouwd. Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 088 321 25 00.

 

Gerelateerde projecten

foto door Marc Brink. Wilbert van Pampus, projectleider bij BK ingenieurs

Project

Overhoeks: nu puzzelen, straks genieten

Poeltjes, gras en mos. Meer was er niet te zien op de noordelijke IJ-oever van het voormalige…

Lees meer
BK ingenieurs, N207, Provincie Noord-Holland, directievoeren, toezichthouden, engineering, milieukundig onderzoek

Project

Rijbaanverdubbeling N207

De reconstructie van de provinciale weg N207 omvatte onder meer een wegverbreding, de bouw van twee…

Lees meer

Project

Graafwerk op een hotspot

Voorheen Toren Overhoeks, het markante voormalige Shellgebouw in Amsterdam-Noord, wordt nieuw en…

Lees meer