Vakgebied

BK ingenieurs

HomeVakgebiedenCiviele techniek

Civiele techniek

BK ingenieurs biedt u de totaaloplossing tijdens alle fasen van uw project. Onze adviseurs leiden uw project in goede banen. Zij kunnen het gehele project op zich nemen of alleen delen hiervan. Of u nu op zoek bent naar adviseurs voor de beginfase van uw project of juist een specialist die meekijkt bij de uitvoering, BK ingenieurs levert specialisten die deskundig zijn in de civiele techniek. Zij verfijnen uw project tot een kwalitatief, hoogwaardig eindresultaat.

Brede kennis én expertise: civiele techniek vereist beide. Onze civiel techneuten ontwerpen en realiseren objecten die zich onder en/of boven het maaiveld bevinden, op zowel land- als in waterbodem. Civiele techniek vormt de basis van onze leefwereld. Het heeft betrekking op het plannen, ontwerpen en uitvoeren van projecten waar heel Nederland gebruikt van maakt.

Eigen technici

Voor de uitvoering van onze werkzaamheden beschikken wij over eigen werkvoorbereiders, projectleiders, gespecialiseerde adviseurs, landmeters, directievoerders en toezichthouders.

Oog voor risicobeheersing

Civiele projecten zijn vaak complex van aard door de interactie met de omgeving en andere vakgebieden en kennen daarom tal van haken en ogen. Risicobeheersing is dan ook een belangrijke component. Zo garanderen wij dat rekening is gehouden met alle mogelijke technische en financiële (uitvoerings)risico’s.

Technische producten in alle fasen

U kunt bij BK ingenieurs terecht voor alle technische producten, vanaf de initiatieffase tot en met de uitvoeringsfase, de oplevering en beheerfase.

Onze specialisten doen de voorbereiding van uw GWW-projecten (grond-, weg- en waterbouwkundige projecten) en begeleiden de uitvoering hiervan. U kunt ons inschakelen op projectbasis. De projecten hebben betrekking op het ontwerp en de realisatie van wegenbouw, grondwerken, waterbouw en railbouw. Zoals de bouw van dijken, bruggen, viaducten en tunnels. Maar ook riolering(sberekeningen) en het bouw- en woonrijp maken van uw bouwlocatie.

Projectmanagement in de civiele techniek

Uiteraard kunt u alleen het projectmanagement* (linken) van uw project aan ons uitbesteden. Eén van onze projectmanagers verzorgt dan voor u de volledige projectbeheersing. Dit kan gaan om eenvoudige tot zeer complexe multidisciplinaire projecten. Met als grote voordeel dat deze kan beschikken over de kennis en capaciteit van het gehele ingenieursbureau.

Wij werken voor

Opdrachtgevers van BK ingenieurs zijn onder andere gemeenten, provincies, projectontwikkelaars, waterschappen, architecten en aannemers.

Meer informatie of liever een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Niels Böhmer

senior adviseur civiele techniek / projectleider

Shape Created with Sketch. 088 - 321 26 40

[email protected]

Meer informatie of liever een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Niels Böhmer

senior adviseur civiele techniek / projectleider

Shape Created with Sketch. 088 - 321 26 40

[email protected]

Gerelateerde projecten

Project

Totaalsloop gebouwen voormalig datacenter Rabobank

In juni 2020 wil BPD gaan bouwen. BK ingenieurs zorgt dat de sloop op tijd gereed is.

Lees meer

Project

Grex-gerelateerde advieswerkzaamheden voor De Alliantie

Woningbouwcorporatie De Alliantie heeft bijna 60.000 woningen in beheer in de regio’s Amsterdam,…

Lees meer

Project

Dorpshaven Zuid Aalsmeer

In 2005 raakte BK ingenieurs betrokken bij de herontwikkeling van het lijnbaangebied, omgedoopt…

Lees meer