Vakgebied

BK ingenieurs

HomeVakgebiedenProjectmanagement
icon_projectmanagement Created with Sketch.

Projectmanagement

Besteed de regiefunctie van uw (bouwkundige) projecten uit

Hebt u behoefte aan advies, directievoering en toezicht tijdens bij grond-, sloop- en/of bouwprojecten? Of besteedt u liever het gehele projectmanagement uit aan een ervaren specialist? Een partij die zelfs als risicodragend partner kan optreden en integriteit en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan?

BK ontzorgt u volledig door de regie van het gehele project van A tot Z op zich te nemen. Hiervoor brengen we alle vakgebieden van het ingenieursbureau bij elkaar. Voor elke behoefte en soort opdracht stellen we een team op maat samen. Het resultaat voor u? Een helicopterview op uw project. U profiteert van slechts één contactpersoon voor het gehele werk en heeft geen zorgen dat deelprocessen niet op elkaar zijn afgestemd.

U kunt ons inschakelen als u bijvoorbeeld te maken hebt met bodemverontreiniging op een lastige plaats. Of als u behoefte hebt aan advies en toezicht bij bouw- of sloopprojecten. Ook kunt u ons vragen om een goede bestemming te vinden voor (verontreinigde) grond op een voor u zo gunstig mogelijke manier. Alles vanzelfsprekend binnen de wettelijke kaders.

Risicodragend projectmanagement: uniek en onderscheidend

Harde resultaatsgaranties op kwaliteit, budget en planning voor een vaste prijs

Uw primaire proces gaat voor. In de praktijk ontkomt u niet aan complexe en risicovolle projecten als asbestsloop, leegsloop, bodem- of asbestsanering op het moment dat u uw project tot stand wilt brengen. Wilt u maximaal ontzorgd en steeds goed geïnformeerd worden over de voortgang? Wilt u harde resultaatsgaranties op kwaliteit, budget en planning? Dan is het goed om kennis te maken met risicodragend projectmanagement van BK ingenieurs. U hebt de zekerheid dat het eindresultaat voldoet aan de vooraf vastgestelde kwaliteit, planning en budget. Zonder meerkosten en met één verantwoordelijke contactpersoon.

In zulke gevallen nemen wij onder contract het werk risicodragend aan voor een vaste prijs. Wij contracteren alle onderaannemers, verzorgen de vergunningen, communicatie met de belanghebbenden en zijn eindverantwoordelijk voor het resultaat. U hebt te maken met één contactpersoon, de projectmanager. Deze rapporteert tussentijds aan u. Uiteraard werken wij volgens de wettelijke voorschriften en contractvormen en op een veiligheidskundig en arbeidshygiënisch verantwoorde manier.

Voor wie?

Een contract met BK projectmanagement op basis van risicodragend aannemen is bij uitstek geschikt voor opdrachtgevers die maximaal ontzorgd willen worden. Zonder meerkosten en met zekerheid over het beste eindresultaat. Al bij het programma van eisen zit onze projectmanager met u aan dezelfde kant van de tafel, met gelijk belang. De projectmanager helpt u bij het maken van weloverwogen en slimme keuzes en bewaakt het proces voortdurend. De korte lijnen werken in uw voordeel.

Voordelen risicodragend projectmanagement

  • Planning: uw project is gegarandeerd op de vastgestelde tijd klaar.
  • Budget: kostentransparant, gegarandeerd budget. Geen verrassingen achteraf.
  • Gemak: u hebt te maken met één verantwoordelijke projectmanager die u steeds op de hoogte houdt van het proces.
  • Kwaliteit: uw project voor de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.
  • Wij zijn eindverantwoordelijk voor het resultaat.

In een persoonlijk, vrijblijvend gesprek lichten wij graag toe wat wij voor u kunnen betekenen.

"Uw project, onze zorg. Ik informeer u graag over de mogelijkheden!"

Klaas-Dirk Mulder

Senior projectleider civiel & sport

Shape Created with Sketch. 088 - 321 27 71

[email protected]

"Uw project, onze zorg. Ik informeer u graag over de mogelijkheden!"

Klaas-Dirk Mulder

Senior projectleider civiel & sport

Shape Created with Sketch. 088 - 321 27 71

[email protected]

Gerelateerde projecten

Project

Asbestsanering en leegsloop zorgcentrum Heerenhage

BK ingenieurs is begonnen met de sanering en sloop van voormalig zorgcentrum Heerenhage te…

Lees meer

Project

Grex-gerelateerde advieswerkzaamheden voor De Alliantie

Woningbouwcorporatie De Alliantie heeft bijna 60.000 woningen in beheer in de regio’s Amsterdam,…

Lees meer

Project

Wijk Kruisvaartkade in Utrecht

Projectleiding bij het circulaire bouwproces van de wijk Kruisvaartkade op het voormalige…

Lees meer