Vakgebied

BK ingenieurs

HomeVakgebiedenProjectmanagementProjectmanagement

Harde resultaatsgaranties op kwaliteit, budget en planning voor een vaste prijs

Uw primaire proces gaat voor. Maar in de praktijk ontkomt u niet aan complexe en risicovolle projecten als asbestsloop, leegsloop, bodem- of asbestsanering op het moment dat u uw project tot stand wilt brengen. Wilt u maximaal ontzorgd en steeds goed geïnformeerd worden over de voortgang? Wilt u harde resultaatsgaranties op kwaliteit, budget en planning? Dan is het goed om kennis te maken met risicodragend projectmanagement van BK ingenieurs. Zo hebt u de zekerheid dat het eindresultaat voldoet aan de vooraf vastgestelde kwaliteit, planning en budget. Zonder meerkosten en met één verantwoordelijke contactpersoon.

In zulke gevallen nemen wij onder contract het werk risicodragend aan voor een vaste prijs. Wij contracteren alle onderaannemers, verzorgen de vergunningen, communicatie met de belanghebbenden en zijn eindverantwoordelijk voor het resultaat. U hebt te maken met één contactpersoon, de projectmanager. Deze rapporteert tussentijds aan u. Uiteraard werken wij volgens de wettelijke voorschriften en contractvormen en op een veiligheidskundig en arbeidshygiënisch verantwoorde manier.

Maximale ontzorging

Een contract met BK ingenieurs op basis van risicodragend aannemen is bij uitstek geschikt voor opdrachtgevers die maximaal ontzorgd willen worden. Zonder meerkosten en met zekerheid over het beste eindresultaat. Al bij het programma van eisen zit onze projectmanager met u aan dezelfde kant van de tafel, met gelijk belang. De projectmanager helpt u bij het maken van weloverwogen en slimme keuzes en bewaakt het proces voortdurend. De korte lijnen werken in uw voordeel.

Voordelen risicodragend projectmanagement

  • Planning uw project is gegarandeerd op de vastgestelde tijd klaar.
  • Budget kostentransparant, gegarandeerd budget. Geen verrassingen achteraf.
  • Gemak u hebt te maken met één verantwoordelijke projectmanager die u steeds op de hoogte houdt van het proces.
  • Kwaliteit uw project voor de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.
  • Wij zijn eindverantwoordelijk voor het resultaat.

In een persoonlijk, vrijblijvend gesprek lichten wij graag toe wat wij voor u kunnen betekenen.